Hans Schepman

 

 

Middels interim-management, advies en coaching ondersteunt en professionaliseert Schepman Consultancy B.V.  industriële (familie-) ondernemingen.

Deze ondersteuning kan zowel plaatsvinden op strategisch- als operationeel niveau.

De meerwaarde van Schepman Consultancy BV ligt in de jarenlange ervaring in verschillende organisaties met diverse uitdagingen, hetgeen een voorwaarde is voor kwaliteit en succes.

Deze ervaring is opgebouwd uit opdrachten op gebied van oa. strategische heroriëntatie of continuïteitsproblemen, overbrugging naar volgende generatie in familieonderneming of het verder professionaliseren en structureren van een organisatie.

Afgelopen periode stond vaak in het teken van overleven en crisismanagement. Momenteel groeit de economie en zien we kansen voor het bedrijfsleven, waarbij Schepman Consultancy BV kan ondersteunen bij het optimaal ingespelen op de kansen en het versnellen van de groei.

Wij werken intensief samen met de opdrachtgever, waarbij na een eerste quick scan in nauw overleg met de betrokken organisatie en stakeholders tot een plan van aanpak gekomen wordt, welk vervolgens duurzaam geïmplementeerd wordt.


Het motto van Schepman Consultancy B.V. is:

 

 "EERST SPITTEN, DAN OOGSTEN"

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK