Interim, advies, verandermanager:

 

 

Herkent u zich als ondernemer van een middelgrote, industriële onderneming in een van de volgende situaties, dan kunt u contact opnemen met Schepman Consultancy BV voor een vrijblijvend orienterend gesprek.

  • U heeft een fantastische onderneming opgebouwd, echter mede t.g.v. de crisis loopt het de laatste jaren wat stroever. De omzet en marges nemen af, de rode cijfers zijn zichtbaar, de voorraden nemen minder af dan gewenst, de liquiditeitspositie verbetert niet en de bodem van het eerder opgespaarde vermogen komt in zicht, de bespreking met de bank vindt niet meer plaats binnen uw bedrijf, maar u moet naar de bank, u voelt dat er eigenlijk een reorganisatie moet plaatsvinden, maar hoe moet dat en al uw medewerkers zijn toch altijd trouw en hebben een lang dienstverband etc etc.
  • U heeft diezelfde prima onderneming opgebouwd en u wilt het rustiger gaan aandoen. U heeft zich voorgenomen om de organisatie aan derden verkopen en heeft de organisatie laten waarderen. Nu blijkt, dat er nog heel wat verbeterpunten binnen uw organisatie zijn en dat de opbrengst na verkoop in deze crisistijd dermate tegenvalt, dat u niet in staat bent om op de door u gewenste wijze van uw pensioen te kunnen gaan genieten. Er zal een verandering en turn-around moeten plaatsvinden om de waarde van de onderneming te laten stijgen.
  • U bent bij een bijeenkomst en een bevriende relatie vraagt u: "Hoe gaat het met de onderneming"? U zegt dan: "Het gaat goed, maar het kan altijd beter". Thuis aangekomen overdenkt u de vraag nogmaals en u vraagt zichzelf af: "Heb ik voldoende inzicht en controle over mijn onderneming en kan ik, met een druk op de knop, zien hoe ik er echt voor sta". Met andere woorden: "Heb ik een dashboard?".
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK